Veelgestelde vragen lastoortsen ruilservice

 1. Hoe werkt het bestellen?
  U bestelt het aantal gewenste pakketten. Deze worden binnen 2 werkdagen geleverd.

 2. Hoe werkt het ophalen van oude lastoortsen?
  Wanneer u een bestelling doet kunt u aangeven of u ook retourpakketten hebt klaarstaan. Die halen we binnen 2 werkdagen bij u op.

 3. Waar kan ik de toortsen in doen die kapot zijn?
  De doos waarmee u de pakketten krijgt is zo ontworpen dat u daar ook de kapotte toortsen in kunt doen. Wij komen die doos weer bij u ophalen. Mocht de doos niet klaar staan, worden de transportkosten wel doorbelast. 

 4. Wie regelt het transport?
  Nieuwe pakketten verzenden we met PostNL. U krijgt een track&trace code zodat u het pakket kunt volgen. Het pakket weegt minder dan 30 kg en is dus lekker makkelijk handelbaar. De kapotte lastoortsen worden opgehaald door onze vaste vervoerder: Van de Graaf.

 5. Wat als ik de ruiltoortsen niet terugstuur, maar zelf wil houden?
  Het is niet de bedoeling dat u lastoortsen zelf houdt. Wanneer u dit doet kunnen de lastoortsen niet opnieuw ingezet worden en verbreekt u de kringloop. Geef het even aan wanneer het om welke reden niet kan. Wanneer het incidenteel is, is dit geen probleem. Is het structureel dan zullen we de prijzen aan moeten passen en betaal je de nieuwprijs.

 6. Waarom is deze oplossing het meest groen?
  Omdat het repareren zo’n gedoe is en de reparatiekosten best dicht bij de prijs van een nieuwe toorts liggen, kiezen veel bedrijven ervoor kapotte toortsen weg te gooien. Hiermee gaat veel waarde verloren. Met onze ruiltoortsen pakken we deze praktijk gezamenlijk aan. Daarnaast stroomlijnen we het inkoopproces waardoor er simpelweg minder gereden hoeft te worden om uw bedrijf te blijven voorzien van de juiste lastoortsen.

 7. Hoe kunnen jullie zo’n lage prijs aanbieden?
  Simpel, doordat we onze processen gestroomlijnd hebben en groot inkopen. Dit merkt u niet alleen in een lage prijs, maar ook nog eens in meer gemak en minder impact voor ons milieu. Mooi toch?

Merken waar wij mee werken

 
Veelgestelde vragen - Böhler
 
Veelgestelde vragen - Migatronic
 
Veelgestelde vragen - Flexovit
 
Veelgestelde vragen - 3M Cubitron
 
Veelgestelde vragen - Böhler fontargen
 
Veelgestelde vragen - Böhler utp