• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

Wat zijn de meest gebruiksvriendelijke lasapparaten?

08-06-2020 |

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk lasapparaat? Migatronic heeft in zijn collectie 3 series lasapparaten die gemakkelijk in gebruik zijn, namelijk de Migatronic Omega, Migatronic Automig en Migatronic Sigma Select. De gebruiksvriendelijkheid van een lasapparaat is afhankelijk van uw eigen wensen en eisen. Deze drie series hebben allemaal hun eigen gebruiksvriendelijke specificaties, zodat er voor ieder wat wils is. 

Migatronic Omega: eenvoud in geavanceerd laswerk

De lasapparaten van de serie Migatronic Omega zijn kleiner van ontwerp en staan voor eenvoud in geavanceerd laswerk. Ze zijn speciaal ontworpen voor staalconstructies en het lassen van dik metaal. De Omega serie beschikt over drie vermogensbronnen, twee bedieningspanelen en nog diverse overige opties. Geschikt voor zowel MIG/MAG als MMA-lassen, ook kunt u ermee gutsen.

De eenvoudige bedieningspanelen van de Omega-serie

Zoals hierboven beschreven beschikken de lasapparaten uit de Migatronic Omega-serie over eenvoudige bedieningspanelen:

  • Basis: heeft de mogelijkheid om handmatig uw lasparameters in te stellen via een simpel bedieningspaneel
  • Klassiek: traploze regeling waarmee lasparameters handmatig kunnen worden ingesteld via een klassiek bedieningspaneel, inclusief 4-takt
  • Geavanceerd: voeg alle opties die u wenst toe om uzelf maximaal te voorzien in uw persoonlijke behoeften, inclusief MIG-soldeerfunctie, gutsen en automatische functies

Migatronic Automig: minder kans op bedieningsfouten

Minder kans op bedieningsfouten? De Migatronic Automig biedt de oplossing, de serie is namelijk voorzien van een goed toegankelijk display en is eenvoudig te bedienen. Bijkomend voordeel is dat het display ook met lashandschoenen aan kan worden bediend. De serie staat bekend om een uitstekende betrouwbaarheid en lange levensduur. 

Gemakkelijk kunnen manoeuvreren met de Automig-serie

De Automig-serie is voorzien van een flexibele MIG-A Twist ® toorts en levert kwalitatief hoogwaardige lasresultaten. Het ontwerp van de lasapparaten is voorzien van aluminium-zink gecoate platen en grote zwenkwielen aan de voorkant. Hiermee kunt u gemakkelijk manoeuvreren met het lasapparaat. Aan de achterkant hebben de machines grote wielen, zodat het ook soepel verplaatst over randjes en slangen.

Migatronic Sigma Select: meest flexibele en efficiënte serie

Met de Migatronic Sigma Select heeft Migatronic verschillende MIG/MAG lasapparaten samengevoegd. Met als resultaat de meest flexibele en efficiënte serie van Migatronic. De serie heeft de Omega, Sigma en Sigma Galaxy vervangen en staat voor resultaat. Met de modulaire opzet waar de lasapparaten van voorzien zijn, kunnen ze met u meegroeien. 

Het lasapparaat van de toekomst is er in twee uitvoeringen

De Sigma Select is er in twee uitvoeringen: de C-uitvoering voor een compacte oplossing en de S-uitvoering voor als u een langere werkafstand van een stroominput nodig heeft. Beide zijn voorzien van de nieuwste technologie en daarmee geroemd om betrouwbaarheid. Met de allerbeste, overgenomen eigenschappen van de voorgaande series is de Sigma Select het lasapparaat van de toekomst.


Profiteer van 5 jaar fabrieksgarantie op de lasapparaten

Bovenstaande lasapparaten zijn allemaal bruikbaar in combinatie met de Migatronic CoWelder, uw persoonlijke lasassistent. Omdat wij bij Lastechniek Rijnmond Migatronic Expert zijn, profiteert u bij de meeste lasapparaten van 5 jaar fabrieksgarantie. Mocht het zo zijn dat uw Migatronic lasapparaat binnen de eerste 5 jaar om reparatie vraagt, regelen wij gratis een vervangend lasapparaat. 

Krijg binnen slechts 2 uur een reactie op uw aanvraag

Bent u benieuwd naar de prijs van de Migatronic lasapparaten? Vraag nu uw offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie. Wij bieden u een scherpe prijs en een snelle levering. Vandaag besteld is morgen in huis! Heeft u toch nog vragen over de lasapparaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 
 
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten