• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

De voordelen van ons eigen TM SG2 lasdraad

10-10-2019 |

In ons assortiment SG2 lasdraad, vindt u ons eigen TM SG 2 lasdraad. Een universele lasdraad met een goede verkopering en verkrijgbaar in 3 afmetingen. Nu hoor ik u denken: maar waarom zou ik moeten kiezen voor TM SG2 lasdraad? Omdat de lasdraad verschillende voordelen biedt:

TM SG2 lasdraad voor een zeer hoge kwaliteit

Ons lasdraad staat bekend om zijn hoge kwaliteit en fraai lasuiterlijk. Omdat de draad verkoperd is, ervaart u de beste stroomgeleiding en een betere inbranding. TM SG2 lasdraad spettert amper en vloeit goed. De lasdraad wordt laag voor laag gespoeld, waardoor het van robot kwaliteit is en er geen ruimte is voor oneffenheden. U heeft geen kunststof adapter meer nodig, de lasdraad is namelijk gespoeld in een BS 300 spoel. 

CE-markering om aan constructieve eisen te voldoen

TM SG2 lasdraad beschikt over een CE-markering. Deze markering is sinds 1 juli 2014 verplicht voor alle onderdelen van een dragende staalconstructie. Voor het aanbrengen van een CE-markering zal de fabrikant moeten voldoen aan de voorwaarden van de NEN-EN 1090. Met de markering op de TM SG2 lasdraad verklaren wij dat de lasdraad voldoet aan alle constructieve eisen, die in de NEN-EN 1090 vermeld staan. 

Download het TÜV-certificaat of de CE-markering.

TÜV certificaat voor betrouwbaarheid en veiligheid

Naast de CE-marketing, beschikt TM SG2 lasdraad ook over een TÜV certificaat. Dit certificaat maakt de betrouwbaarheid en veiligheid van een product aantoonbaar. De eisen en specificaties zijn vaak terug te vinden in (N)EN normeringen, EN normering, ISO-normen of branchespecifieke keurmerken. Het TÜV certificaat is een bevestiging dat onze SG2 lasdraad voldoet aan eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken. 

De 3 verschillende afmetingen van TM SG2 lasdraad

Deze universele verkoperde SG2 lasdraad is verkrijgbaar in 3 afmetingen:

Lees hier meer informatie over TM SG2 lasdraad

Vraag uw offerte aan en krijg binnen 2 uur reactie

Benieuwd naar de prijs van TM SG2 lasdraad? Vraag nu uw offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie.Vandaag besteld is morgen in huis! Heeft u toch nog vragen over TM SG2 lasdraad? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 
 
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten