• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

Waarom overstappen van SG2 lasdraad naar gevulde lasdraad?

29-04-2020 |

Gaat u materiaal lassen met een dikte van 10 millimeter of meer? Dan adviseren wij u om over te stappen van SG2 lasdraad naar gevulde lasdraad. U behaalt namelijk meer rendement met gevulde lasdraad bij basismaterialen van 10 millimeter of meer. 

Gevulde lasdraad geschikt voor een diepere inbranding 

Dikker basismateriaal vraagt om meer stroom van het lasapparaat voor een diepere inbranding. Gevulde lasdraad is uitermate geschikt voor een diepere inbranding in het materiaal. Daarnaast heeft een gevulde draad een hogere neersmeltsnelheid, wat betekent dat er meer meters mee gemaakt kunnen worden dan met SG2 lasdraad. De lasdraad is geschikt voor zowel boven de hand als onder de hand lassen.

SG2 lasdraad bij een dikte van minder dan 10 millimeter

Wanneer u een basismateriaal gaat lassen met een dikte van minder dan 10 millimeter kunt u gebruik blijven maken van SG2 lasdraad. Deze lasdraad heeft een brede toepasbaarheid, waardoor het de populairste draad is voor MAG lassen. Het is bruikbaar voor staalsoorten tot en met een kwaliteit van S420 of X42. In ons assortiment vindt u Böhler SG2 lasdraden en ons eigen TM SG2 lasdraad. 

Gevulde lasdraad heeft een hoge neersmeltsnelheid

Gevulde lasdraad is uitermate geschikt voor laswerkzaamheden waar hoge eisen aan worden gesteld. De lasdraad heeft een hoge neersmelt, waardoor het hoge lassnelheden kan behalen. Door de hoge lassnelheden is de lasdraad een goedkoop lasproces. In ons assortiment gevulde lasdraad vindt u onder andere de Böhler Diamondspark lasdraden.

Doe snel uw prijsaanvraag en krijg binnen 2 uur reactie

Wilt u een prijsaanvraag doen voor SG2 of gevulde lasdraad? Vraag nu uw offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie. Wij bieden u een scherpe prijs en een snelle levering. Vandaag besteld is morgen in huis! Heeft u toch nog vragen over onze lasdraden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 
 
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten