• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

Migatronic Focus TIG 161, het nieuwste lasapparaat

17-08-2020 |

De Migatronic Focus TIG 160 is vervangen door de nieuwe Migatronic Focus TIG 161. Het is de kleinste TIG DC- en MMA lasmachine die de pulsfunctie van Migatronic bevat. Het kleine ontwerp zorgt ervoor dat het geschikt is voor complexe lastaken op locatie en voor het gebruik in werkplaatsen. Het lasapparaat is handzaam en lichtgewicht, het weegt slechts 9,2 kilo.  

De Migatronic focus TIG 161 levert kwalitatief laswerk

Voor het lassen van dunne materialen en positielassen is dit lasapparaat uitermate geschikt. De pulsfunctie zorgt ervoor dat de smeltband zeer gemakkelijk te beheersen is, wat leidt tot kwalitatief laswerk. Ook is het mogelijk om de Migatronic Focus TIG 161 te lassen met HF (hoogfrequente) ontsteking of lift-TIG-ontsteking (zonder hoge frequentie). Hierdoor kan het lasapparaat toegepast worden onder alle gebruiksomstandigheden.

Maximaal vermogen met een minimaal vermogensverlies

Het elektronische circuit van de Migatronic Focus TIG 161 bestaat uit de PFC (Power Factor Correction). Deze functie op het lasapparaat stelt u in staat om het vermogen maximaal te benutten met een minimaal vermogensverlies. Met de Power Facor Correction kunt u lassen met +/-25% hogere lasstroom, bij gebruik van zekeringen van slechts 16 A.
 

Een zeer ruim netspanningstolerantie van -40% tot +10%

Het lasapparaat is voorzien van de nieuwste technologieën. Wat zorgt voor een zeer ruim nespanningstolerantie, van -40% tot +10%. Hierdoor is het mogelijk om met lange netkabels te lassen of met een aggregaat als stroombron mogelijk is. Daarnaast is de Migatronic Focus TIG 161 is ook geschikt voor MMA-lassen met alle soorten rutiel- en basiselektroden.

Bedieningspaneel Migatronic Focus TIG 161 DC HP
Bedieningspaneel Migatronic Focus TIG 161 DC HP 

De Migatronic Focus TIG 161 in vergelijking met de 160

Vergeleken met zijn voorganger is de Migatronic Focus TIG 161 voorzien van een nieuw dashboard. Waar u bij de Migatronic Focus TIG 160 de potmeters nog moest instellen met een schroevendraaier, is het nu met één druk op de knop geregeld. Dit maakt het lasapparaat een stuk gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger. Qua specificaties en functionaliteiten zijn er geen wijzigingen. 

Profiteer van 5 jaar fabrieksgarantie op het lasapparaat

Omdat wij bij Lastechniek Rijnmond Migatronic Expert zijn, profiteert u bij de aanschaf van de Migatronic Focus TIG 161 van 5 jaar fabrieksgarantie. Mocht het zo zijn dat uw Migatronic lasapparaat binnen de eerste 5 jaar om reparatie vraagt, regelen wij gratis een vervangend lasapparaat. 

Krijg binnen slechts 2 uur een reactie op uw aanvraag

Bent u benieuwd naar de prijs van de Migatronic Focus TIG 161? Vraag nu uw offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie. Wij bieden u een scherpe prijs en een snelle levering. Vandaag besteld is morgen in huis! Heeft u toch nog vragen over het lasapparaat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Download hier de brochure voor meer informatie over de Migatronic Focus TIG 161.

 
 
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten