Welk merk lasdraad is het beste?

Geschreven op: 25-09-2023

Als u in de wereld van lassen zit, begrijpt u het belang van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige lasdraden. De keuze van het merk van de lasdraad kan een aanzienlijk effect hebben op de efficiëntie van het lasproces, de kwaliteit van het laswerk en op de lange termijn de betrouwbaarheid van de gelaste constructies.

Koop alleen lasdraden met een certificering

Certificeringen zoals de CE-markering en het 3.1 certificaat zijn cruciaal in de lastechniek, omdat ze de standaarden voor veiligheid en kwaliteit aangeven. Ze waarborgen de kwaliteit en conformiteit van lasmaterialen, wat essentieel is voor de veiligheid en integriteit van lasprojecten. Deze certificeringen helpen bij het waarborgen van optimale lasresultaten en het verzekeren van de duurzaamheid van de constructies. De merken uit ons assortiment lasdraad, Böhler en ons eigen huismerk beschikken over deze belangrijke certificeringen.

Böhler lasdraad is een voorkeursmerk van lassers

Böhler is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige lasdraden. Het merk is een van de voorkeursmerken voor professionals in de lasindustrie, vanwege de consistente kwaliteit en betrouwbaarheid die het biedt. Böhler lasdraad is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor het MAG-lassen van ongeleerde staalsoorten. Het staat bekend om zijn rustige en stabiele boog, uitstekende loopeigenschappen en minimale spatverlies, waardoor het een glad lasuiterlijk levert.

TM SG2 lasdraad: lagere prijs, zelfde kwaliteit

Wij bieden met ons eigen TM SG2 lasdraad een betaalbare optie zonder in te leveren op kwaliteit. De draad wordt geprezen om zijn uitstekende stroomgeleiding en inbranding dankzij de goede verkopering. Deze lasdraad staat garant voor een hoogwaardig laswerk met een fraai lasuiterlijk. Als u op zoek bent naar een betaalbare, maar kwalitatieve oplossing, dan is het TM SG2 lasdraad van Lastechniek Rijnmond een uitstekende keuze!

Kies een betrouwbare leverancier voor uw lasdraad

Ongeacht het merk lasdraad dat u kiest, is het essentieel om voor een betrouwbare leverancier te kiezen. Wij bij Lastechniek Rijnmond hebben meer dan 40 jaar ervaring, een breed assortiment, snelle reactietijden en een optie om op rekening te bestellen. Wij verkopen uitsluitend gecertificeerde lasdraden en helpen u om uw projecten op tijd en binnen budget af te ronden.

Vraag een offerte aan en krijg binnen 2 uur reactie

Benieuwd naar de prijs van uw lasdraad? Vraag nu snel een offerte aan en u krijgt binnen 2 uur een reactie. Mocht u nog vragen hebben over lasdraad, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Merken waar wij mee werken

 
Welk merk lasdraad is het beste? - Böhler Welding
 
Welk merk lasdraad is het beste? - Migatronic
 
Welk merk lasdraad is het beste? - Flexovit
 
Welk merk lasdraad is het beste? - 3M Cubitron
 
Welk merk lasdraad is het beste? - Böhler fontargen
 
Welk merk lasdraad is het beste? - Böhler utp