Geschreven op: 31-01-2024

Ons eigen TM SG2 lasdraad was al voorzien van een CE-markering en TÜV certificaat. Sinds kort is hier het DB-certificaat bij gekomen. Dit is een bevestiging dat de TM SG2 lasdraad voldoet aan alle eisen die gesteld worden in de wetgeving, normen en keurmerken.

DB Certificaat voor laswerkzaamheden aan spoorwegen

DB Systemtechnik is het bedrijf achter het DB certificaat. DB Systemtechnik is een onderdeel van Deutsche Bahn, het Duitse spoorwegbedrijf. Het certificaat is bedoeld om lasmaterialen die worden gebruikt bij laswerkzaamheden aan spoorwegen te onderwerpen aan de strenge normen van DB Systemtechnik. Met deze normen wil het bedrijf de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van laswerkzaamheid aan spoorwegen waarborgen.

TM Sg2 voldoet aan DIN EN ISO 14341-A-G 42 4 C1/M21 3Si1

TM SG2 lasdraad voldoet aan de norm DIN EN ISO 14341-A-G 42 4 C1/M21 3Si1. Deze norm classificeert een specifiek type lasdraad en biedt richtlijnen voor het gebruik ervan in lastoepassingen volgens internationale standaarden. Het lasproces (135) van de lasdraad voldoet aan de ISO 4063 norm. Daarnaast voldoen de lasposities van de lasdraad (PA, PB, PC, PD, PE en PF) aan de ISO 6947. 

Download het DB certificaat hier.

Universele lasdraad voor hoge kwaliteit lasverbindingen

TM SG2 lasdraad is een universele lasdraad die beschikt over verschillende eigenschappen die de lasdraad uiterst geschikt maken voor het creëren van mooie lasverbindingen van een zeer hoge kwaliteit. Deze lasdraad staat bekend om zijn uitstekende stroomgeleiding en inbranding. Met TM SG2 lasdraad levet u niet in op kwaliteit ten opzichte van Böhler SG2 lasdraad. Wel win je op prijs. Verkrijgbaar in 3 afmetingen: 0,8 mm, 1,0 mm en 1,2 mm op 15 kg spoelen en drums voorop de robot.

Vraag een offerte aan en krijg binnen 2 uur reactie

Benieuwd naar de prijs van uw TM SG1 lasdraad? Vraag nu snel een offerte aan en u krijgt binnen 2 uur een reactie. Mocht u nog vragen hebben over lasdraad, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Merken waar wij mee werken

 
Ons TM SG2 lasdraad heeft nu het DB certificaat - Böhler
 
Ons TM SG2 lasdraad heeft nu het DB certificaat - Migatronic
 
Ons TM SG2 lasdraad heeft nu het DB certificaat - Flexovit
 
Ons TM SG2 lasdraad heeft nu het DB certificaat - 3M Cubitron
 
Ons TM SG2 lasdraad heeft nu het DB certificaat - Böhler fontargen
 
Ons TM SG2 lasdraad heeft nu het DB certificaat - Böhler utp