Geschreven op: 13-05-2024

Recent hebben wij ons assortiment lasdraden uitgebreid met de lasdraden van Kobelco. Kobelco Welding produceert sinds 1968 gevulde lasdraden en staat hier wereldwijd bekend om. De lasdraden van het merk worden gekenmerkt door innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de lasdraden van Kobelco kunt u rekenen op hoogwaardige lasverbindingen.

BEKIJK ALLE KOBELCO LASDRADEN

Kobelco Familiarc, Trustarc en Premiarc lasdraden

De lasdraden van Kobelco die aan het assortiment zijn toegevoegd zijn afkomstig uit de series Familiarc, Trustarc en Premiarc. Zowel de serie Familiarc als Trustarc bevatten gevulde lasdraden die geschikt zijn om verschillende soorten milde staal mee te lassen. De Premiarc lasdraden geschikt zijn voor het lassen van roestvrij staal en naast gevulde lasdraden ook verkrijgbaar zijn in TIG lasraden. 

Lasdraad die voldoet aan de behoeften van vandaag

Voor metaalfabrikanten wordt het steeds uitdagender om kosten te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit, productiviteit en werkomgeving te verbeteren. Bij het produceren van de gevulde lasdraden maakt Kobelco gebruik van een gasbeschermend fluxed cored arc welding (FCAW) proces. Hiermee heeft het potentie om te voldoen aan de behoeften van vandaag en is flexibel genoeg om in de toekomst aan nog hogere eisen te voldoen.

Download hier de Kobelco catologus. 

Kobelco lasdraden zijn voorzien van certificeringen

De lasdraden van Kobelco Welding zijn gegarandeerd veilig en betrouwbaar omdat onze productie-units voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau en onze processen dienovereenkomstig zijn gecertificeerd. De lasdraden van Kobelco beschikken over verschillende soorten certificeringen, met onder andere ISO en AWS-certificeringen. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit van uw Kobelco lasdraad.

Kobelco lasdraden tegen een bodemprijs verkrijgbaar

Zoals u van ons gewend bent kunnen wij ook Kobelco lasdraden aanbieden tegen een bodemprijs. Doordat we handelen in grote volumes zijn er grote voordelen te halen als het gaat om de merkproducten van Kobelco Welding. Daar profiteert u van. U betaalt aanzienlijk minder voor de Kobelco lasdraden zonder in te leveren op kwaliteit daarvan.

Vraag een offerte aan en krijg binnen 2 uur reactie

Benieuwd naar de prijs van uw Kobelco lasdraad? Vraag nu snel een offerte aan en u krijgt binnen 2 uur een reactie. Mocht u nog vragen hebben over lasdraad, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Merken waar wij mee werken

 
Nieuw bij Lastechniek Rijnmond: Kobelco lasdraden - Böhler
 
Nieuw bij Lastechniek Rijnmond: Kobelco lasdraden - Migatronic
 
Nieuw bij Lastechniek Rijnmond: Kobelco lasdraden - Flexovit
 
Nieuw bij Lastechniek Rijnmond: Kobelco lasdraden - 3M Cubitron
 
Nieuw bij Lastechniek Rijnmond: Kobelco lasdraden - Böhler fontargen
 
Nieuw bij Lastechniek Rijnmond: Kobelco lasdraden - Böhler utp