• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

De 6 populairste lasdraden

18-11-2021 |

Als grootste Böhler dealer van Nederland vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan lasdraden. Wij snappen dat het lastig is om tussen alle lasdraden de juiste te vinden voor uw lasklus. Om u een handje op weg te helpen hebben wij de 6 populairste lasdraden op een rijtje gezet:

1. Böhler Diamondspark 54 MC

Böhler Diamondspark 54 MC is de grootste favoriet onder de lassers. Het is een naadloos, verkoperde metaalpoeder gevulde lasdraad. Geschikt voor het lassen van on- en laaggeleeerde staalsoorten in alle posities. De lasdraad heeft zeer goede laseigenschappen, spat vrijwel niet en geeft een kerfvrij en glad lasuiterlijk.

Deze lasdraad is de opvolger van de Böhler UNION MV 70.

2. Böhler Diamondspark 52 RC

Böhler Diamondspark 52 RC is een naadloos, verkoperde rutiel gevulde lasdraad. Net zoals de Diamondspark 54 is de lasdraad geschikt voor het lassen van on- en laaggeleeerde staalsoorten in alle posities. De lasdraad heeft zeer goede laseigenschappen, spat vrijwel niet, een gemakkelijke slakoplossing en geeft een kerfvrij en glad lasuiterlijk.

Deze lasdraad is de opvolger van de Böhler UNION RV 71.

3. TM SG2 lasdraad

TM SG2 lasdraad is een universele lasdraad met een goede verkopering. Het staat bekend om zijn hoge kwaliteit en fraaie lasuiterlijk. Omdat de lasdraad verkoperd is, ervaart u de beste stroomgeleiding en een betere inbranding. TM SG2 lasdraad beschikt over een CE-markering en een TÜV-certificaat

4. Böhler Union SG 2-H

Böhler Union SG 2-H is een universeel verkoperde SG-2 lasdraad. Geschikt voor MAG lassen van ongeleerde staalsoorten. De lasdraad heeft een rustige, stabiele boog en een gering spatverlies. Het geringe spatverlies zorgt voor een fraai en glad lasuiterlijk. De lasdraad wordt geleverd met 3,1 certificaat en CE-markering.

De opvolger van deze lasdraad wordt de Bohler Q G 3.

5. Böhler Union SG 3-H

Böhler Union SG 3-H is een massieve ongeleerde CO2 lasdraad. Geschikt voor MIG lassen van ongeleerde en laaggeleerde staalsoorten. Het heeft uitstekende loopeigenschappen en een rustige en stabiele boog. Het geringe spatverlies zorgt voor een fraai en glad lasuiterlijk. 

De opvolger van deze lasdraad wordt de Bohler Q G 4.

6. Böhler FOXcore

Böhler FOXcore is een serie gevulde lasdraden. Böhler FOXcore is ontstaan naar aanleiding van een harmonisatie. Verschillende series lasdraden zijn toen samengevoegd in deze nieuwe produtctlijn. Het Böhler FOXcore assortiment bestaat voornamelijk uit RVS gevulde lasdraden.

Officieel geregistreerd als Böhler Silver Partner

Zoals we al hier boven al één keer benoemde, mogen wij ons de grootste Böhler dealer van Nederland noemen. Met een assortiment aan honderden Böhler lasdraden zit er altijd de juiste bij. Naast dat we de grootste dealer zijn, zijn we ook officieel geregistreerd als Silver Partner van Böhler.

Krijg binnen 2 uur een reactie op uw aanvraag

Bent u benieuwd naar de lasdraden? Vraag nu uw offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie. Wij bieden u een scherpe prijs en een snelle levering. Vandaag besteld is morgen in huis! Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 
 
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten