Böhler Welding – Onze leverancier van lasdraden en laselektroden

Geschreven op: 30-08-2018

Böhler Welding (officieel voestalpine Böhler Welding) is een internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met verbindingslassen, slijtage- en corrosiebescherming, en hardsolderen. Böhler is internationaal actief met meer dan 40 vestigingen in 25 landen. Met in totaal 2.200 medewerkers en 1000 partners over de hele wereld is het een toonaangevende organisatie!

Het brede assortiment van Böhler Welding

Böhler Welding heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 2.000 producten. Deze worden continue afgestemd op de hedendaagse wensen van de markt en op de eisen van verschillende sectoren. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit producten en veiligheid staat altijd voorop bij Böhler.

Download de catalogus van Böhler Welding

Lastechniek Rijnmond is een ‘Silver Partner’ van Böhler Welding

Voor de distributie van de producten werkt Böhler Welding met een netwerk van partners. Lastechniek Rijnmond maakt daar deel van uit en is ‘Silver Partner’. Door middel van dit partnerschap kunnen wij u het complete assortiment laselektroden en lasdraden van Böhler Welding aanbieden.

Ons assortiment van Böhler Welding

Of u CO2 lasdraad, gevulde lasdraad, laselektroden, OP lasdraad of Tig lasdraad nodig heeft; wij hebben het voor u. Met meer dan 300.000 kilo aan lasmateriaal en meer dan 10.000 producten direct leverbaar bent u bij ons aan het goede adres voor uw lasmaterialen! Bekijk hier ons assortiment lasdraden en laselektroden van Böhler Welding.

Vraag direct een offerte aan en krijg binnen 2 uur reactie

Nieuwsgierig wat u bij ons betaald voor lasdraad en laselektroden van Böhler Welding? Vraag een offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie. Vragen rondom onze producten van Böhler Welding of over lastechniek in het algemeen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Merken waar wij mee werken

 
Böhler Welding – Onze leverancier van lasdraden en laselektroden - Böhler Welding
 
Böhler Welding – Onze leverancier van lasdraden en laselektroden - Migatronic
 
Böhler Welding – Onze leverancier van lasdraden en laselektroden - Flexovit
 
Böhler Welding – Onze leverancier van lasdraden en laselektroden - 3M Cubitron
 
Böhler Welding – Onze leverancier van lasdraden en laselektroden - Böhler fontargen
 
Böhler Welding – Onze leverancier van lasdraden en laselektroden - Böhler utp