• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

Blog

Migatronic Focus TIG 161, het nieuwste lasapparaat

17-08-2020 | De Migatronic Focus TIG 160 is vervangen door de nieuwe Migatronic Focus TIG 161. Het is de kleinste TIG DC- en MMA lasmachine die de pulsfunctie van Migatronic bevat. Geschikt voor lastaken op locatie. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Wat zijn de meest gebruiksvriendelijke lasapparaten?

08-06-2020 | Op zoek naar een gebruiksvriendelijk lasapparaat? Migatronic heeft in zijn collectie 3 series lasapparaten die gemakkelijk in gebruik zijn: Migatronic Omega, Migatronic Automig en Migatronic Sigma Select. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Waarom overstappen van SG2 lasdraad naar gevulde lasdraad?

29-04-2020 | Gaat u materiaal lassen met een dikte van 10 millimeter of meer? Dan adviseren wij u om over te stappen naar gevulde lasdraad. U behaalt namelijk meer rendement met gevulde lasdraad bij basismaterialen van 10 millimeter of meer. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Migatronic CoWelder, uw persoonlijke lasassistent

21-02-2020 | De Migatronic CoWelder is de nieuwe geautomatiseerde lasoplossing die je werk bespaard. De CoWelder levert kwalitatief hoogstaande, constante lassen die zorgen voor een verhoogde efficiëntie. Door gebruik te maken van de sjablonen is de Migatronic CoWelder eenvoudig in te stellen en te programmeren. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

De herbenoemde lasdraden en prijswijziging van Böhler

19-11-2019 | Böhler Welding heeft producten hernoemd. Hierbij ontstaat een nieuwe productlijn en worden verschillende typen lasdraden samengevoegd als een type lasdraad. Daarnaast voert het merk ook een prijswijziging door. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

De voordelen van ons eigen TM SG2 lasdraad

10-10-2019 | In ons assortiment SG2 lasdraad, vindt u ons eigen TM SG 2 lasdraad. Een universele lasdraad met een goede verkopering en verkrijgbaar in 3 afmetingen. Nu hoor ik u denken: maar waarom zou ik moeten kiezen voor TM SG2 lasdraad? Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Vorige1
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten