Over ons

Over Lastechniek Rijnmond

Als groothandel hebben we goed nagedacht wat we voor u kunnen beteken. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring, maar dat is alleen waardevol als we ook vandaag en morgen de beste keuze voor u zijn. Het draait om uw voordeel! 

Over ons - Over ons - Inleiding
Over ons - Over ons - minimale marges

GENOEG AAN MINIMALE MARGES

We gaan voor zoveel mogelijk volume. Daardoor kunnen we schaal realiseren en uw prijzen zo laag mogelijk houden. Ons uitgangspunt: veel voor weinig is meer dan alles voor niets. Uw voordeel: u doet een goede deal. 

 

SNEL SCHAKELEN

Stel ons een vraag en we gaan er direct mee aan de slag. Wachten is niet meer van deze tijd. U moet verder en wij trouwens ook. Wilt u vandaag nog checken of u goed zit bij u huidige leverancier? Vraag dan een offerte aan en krijg binnen 24u ons voorstel. Uw voordeel: u kunt door met uw andere werk. 

Over ons - Over ons - Snel schakelen
Over ons - Over ons - Zekerheid bij levering

ZEKERHEID BIJ LEVERINGEN

Onze klanten houden hun voorraad graag zo klein mogelijk. Zo leg je minimaal beslag op geld en bespaar je ruimte. Hierdoor worden de eisen die aan ons als groothandel gesteld worden wel hoger. Wij houden voorraad voor u. Hierdoor kunnen we extreem snel leveren. Uw voordeel: u bespaard op voorraad.

 

BESTELLEN ZOALS U DAT WILT

Ieder mens is anders. Wat voor de een prettig werkt is voor de ander een ramp. Bij ons kunt u bestellen zoals u dat het beste uitkomt. 24 uur per dag via onze webshop of liever per telefoon of e-mail. Aan de achterkant hebben we ons proces zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat we simpelweg meer kunnen doen met minder mensen. Uw voordeel: snel bestellen zonder gedoe.

Over ons - Over ons - Bestellen zoals u dat wilt
Over ons - Over ons - Persoonlijk contact

PERSOONLIJK CONTACT

De wereld verandert in een hoog tempo. Waar vroeger klanten zaten te wachten op een verkoper vinden mensen het nu eerder een last. Ook in deze nieuwe wereld geloven we in persoonlijk contact, maar dan wel net op een andere manier. Onze verkoper is er voor advies wanneer u dat nodig heeft. Geen onnodige kopjes koffie, maar wel een vent met verstand van lassen. Zo kunt u onze man ook inzetten als extern lascoördinator, maar ook gewoon bellen wanneer u een vraag heeft. Uw voordeel: kennis op afroep. 

Doe de test
Geef uw vraag aan ons door en wij gaan bewijzen dat we echt werken in uw voordeel! 

Hartelijke groet,
Lastechniek Rijnmond 

Merken waar wij mee werken

 
Over ons - Böhler
 
Over ons - Migatronic
 
Over ons - Flexovit
 
Over ons - 3M Cubitron
 
Over ons - Böhler fontargen
 
Over ons - Böhler utp