• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

Waarom is Lincoln Supra zo populair?

20-08-2019 |

De Lincoln Supra is de meest gebruikte rutiel elektrode in de wereld. Het is de tegenhanger van de vergelijkbare Böhler AWS E6013. Maar waarom is deze laselektrode zo populair? Dit komt doordat het geheime recept van de Lincoln Supra tot op de dag vandaag nog nooit door een concurrent is achterhaald. De Supra laselektrode is al  decennialang de beste in zijn klasse. 

Beschikt over verschillende keurmerken

Dat de Lincoln Supra een uitstekende kwaliteit heeft, is af te lezen aan de verschillende keurmerken waar de laselektrode over beschikt. Namelijk de keurmerken: ABS, BV, DNV, GL, LR, RMRS en TUV. Daarnaast wordt de Supra elektrode geleverd met 3.1 certificaat. Deze laselektrode is gegarandeerd betrouwbaar en veilig.

Geschikt voor het lassen in alle posities

Naast de uitstekende kwaliteit, is de laselektrode ook nog eens geschikt voor het lassen in alle posities met een stroomsterkte. In het bijzonder ook voor verticaal neergaand lassen. De Lincoln Supra is een universele rutiel laselektrode en heeft een goed gerichte lasboog met een goede inbranding. 

Het meest gebruikt in de scheepsbouw

Zoals eerder beschreven is het de meest gebruikte rutiel elektrode in de wereld. Maar de Lincoln Supra wordt het meeste gebruikt voor reparatiewerk in de scheepsbouw. Uitermate geschikt voor laswerk aan vuil, roestig of geverfd materiaal. Daarnaast leent de Supra laselektrode zich ook uitstekend voor het overbruggen van grote vooropeningen.

De voordelen van de Lincoln Supra 

De Lincoln Supra beschikt over veel voordelen, zoals:

  • Universele rutiel laselektrode
  • Uitstekende kwaliteit
  • Goed gerichte lasboog met een goede inbranding
  • Geleverd met 3.1 certificaat
  • Gerenommeerd merk

Krijg binnen 2 uur een reactie op uw offerte

Bent u benieuwd naar de prijs van de Supra laselektrode? Vraag nu uw offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie. Wij bieden u een scherpe prijs en een snelle levering. Vandaag besteld is morgen in huis! Heeft u toch nog vragen over Supra laselektroden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bekijk het assortiment Lincoln Supra laselektroden.

 
 
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten