0168 - 35 66 77
Stuur een app

 

Uw voordelen

Laagste prijs garantie

Wij garanderen de laagste prijs! Dit geldt voor zowel onze lasmaterialen als de machines. En mochten we er toch eens nazitten? Geen vrees, het verschil ontvangt u bij de volgende order terug met een cadeau voor het ongemak.

Bestellen op rekening 

Wij vertrouwen onze klanten en snappen dat ze niet zitten te wachten op gedoe. Daarom maken wij er dan ook nooit een probleem van als u op rekening wilt bestellen.

Eigen werkplaats en showroom

Lastechniek Rijnmond beschikt over zijn eigen werkplaats én showroom. U bent van harte welkom om de producten en machines van dichtbij te bekijken. Ook hier voorzien wij onze klanten graag van deskundige advies.

Vandaag besteld, morgen in huis

Lastechniek Rijnmond heeft één van de grootste voorraden op het gebied van lasmaterialen van Nederland. Vanwege onze voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. Iedere bestelling bij ons wordt de volgende dag geleverd.

Persoonlijk advies

Wij houden het contact graag persoonlijk en met al meer dan 40 jaar ervaring op zak zijn onze medewerkers allemaal voorzien van de nodige kennis over de branche. Wij zijn altijd aanspreekbaar en staan de klant graag te woord.

 

Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten