• 300.000 kg lasmaterialen op voorraad
  • Grootste Böhler dealer
  • Reactie in 2 uur
.

Alles wat u moet weten over Böhler SG 2

25-09-2019 |

Böhler SG 2 is een universele verkoperde SG 2 lasdraad. Geschikt voor het MAG lassen van ongeleerde staalsoorten. De lasdraad staat bekend om zijn uitstekende loopeigenschappen, stabiele boog en geringe spatverlies. Door het geringe spatverlies heeft Böhler SG 2-H een fraai en glas lasuiterlijk. 

Uitermate geschikt voor geautomatiseerde toepassingen

De Böhler Union SG 2-H waarborgt een constante hoge draadkwaliteit van zowel laseigenschappen als mechanische eigenschappen. Hierdoor is de lasdraad uitermate geschikt voor geautomatiseerde toepassingen. Böhler SG 2-H lasdraad beschikt over een TÜV certificaat en is voorzien van een CE-markering. Daarnaast leveren wij de Union SG 2 altijd met een 3.1 certificaat. 

Geschikt voor het lassen van staal, RVS en aluminium

Böhler SG 2 is geschikt voor staalsoorten met een kwaliteit van S420 of X42. De lasdraad heeft een brede toepasbaarheid. Het kan gebruikt worden voor het lassen van staal, RVS of aluminium. Tijdens het lassen wordt er gebruik gemaakt van een continue aangevoerde draad. Deze lasdraad wordt veel gebruikt voor laswerkzaamheden aan staalplaten, constructies en voor onderhoud. Het lassen met menggas is noodzakelijk met Böhler SG 2.

Het assortiment van Böhler Union SG 2-H lasdraad

De lasdraad is verkrijgbaar in 3 verschillende diktes van de draad:

Morgen al in huis 

Lastechniek Rijnmond is partner van Böhler Welding. Hierdoor beschikken wij over een grote voorraad SG 2 en SG 3 lasdraden van het merk. Het assortiment is bij ons veelal uit voorraad leverbaar, terwijl dit bij veel concurrenten niet het geval is. Vandaag besteld, is morgen in huis. 

Vraag uw offerte aan en krijg binnen 2 uur reactie

Benieuwd naar de prijs van Böhler SG 2 lasdraad? Vraag nu uw offerte aan en krijg binnen 2 uur een reactie. Heeft u toch nog vragen over de lasdraad? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 
 
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten