Lasapparaten voor RVS

Op al onze lasapparaten zit 2 jaar garantie. Daarnaast regelen we gratis de eerste 5 jaar een vervangend lasapparaat bij reparatie wanneer u uw lasapparaat bij ons koopt.

Lees meer..
filter_alt Filteren
 
rvs - Uranos 2000 SMC

Uranos 2000 SMC

De Uranos 2000 SMC is een stroombrom met invertechnologie voor laswerk voor veel verschillende toepassingen. Met dit lasapparaat van Böhler Welding kan men: MIG/MAG (GMAW), TIG DC Lift (GTAW) en elektrode (MMA-SMAW) lassen.
 
rvs - Uranos NX 1700 AC/DC

Uranos NX 1700 AC/DC

De Uranos NX 1700 AC/DC is een inverterstroombron die is gemaakt om te voldoen aan alle TIG AC- en TIG DC-lasbehoeften. Een breed scala aan functies en technische oplossingen maken dit lasapparaat een uiterst geldige keuze voor toepassingen zoals aluminiumlassen die topkwaliteit en precisie vereisen.
 
rvs - Uranos 1500 TLH

Uranos 1500 TLH

De Uranos 1500 TLH van Böhler Welding is een lasapparaat met één enkele plug & play-set voor zowel TIG- als MMA-lassen. Het is de de meest compacte volledige TIG DC-HF oplossing op de markt.
 
rvs - Terra 150

Terra 150

De Terra 150 van Böhler Welding is een lasapparaat met invertertechnologie die de lasstroom lineair stuurt. Het resultaat hiervan is een nauwkeurige en stabiele lasboog voor het beste kwaliteit laswerk.
 
rvs - Focus TIG 161 DC HP PFC Lasapparaat

Focus TIG 161 DC HP PFC Lasapparaat

Migatronic Focus TIG 161 DC HP PFC: De opvolger van de Migatronic Focus TIG 160 DC HP PFC. Gebruiksvriendelijke en betrouwbare TIG- en MMA-inverter voor lassen in koolstofstaal, roestvast staal en andere DC-lasbare materialen met of zonder puls.
 
rvs - Omega Yard 300

Omega Yard 300

Ideaal mini lasapparaat; De nieuwe compacte Omega Yard 300 is een draagbare en geavanceerde machine voor in de service-auto, lokaal las- en hechtlaswerk op moeilijk bereikbare plaatsen. De Omega Yard 300 heeft omgekeerde polariteit voor het gasloze draad lassen.
 
rvs - Omega BASIC 550 S Lasapparaat

Omega BASIC 550 S Lasapparaat

De Omega 550 S is een watergekoeld lasapparaat geschikt voor handmatig of industrieel gebruik. De 550 S is makkelijk te beiden, traploos regelbaar en een volledig digitaal lasapparaat voor zien van omkeerbare polariteit.
 
rvs - Omega BASIC 400 S Lasapparaat

Omega BASIC 400 S Lasapparaat

Omega² S (met losse afneembare draadkoffer) bedoeld voor zowel de handmatige als ook de producerende industrie; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit. Drie verschillende besturingpanelen : Basis (handmatig), Classic of Geavanceerd, incl. MMA lassen. De Omega² 550 met het Geavanceerde paneel heeft ook de mogelijkheid om te gutsen . Omega² 400 en Omega² 550 zijn leverbaar in zowel lucht- als watergekoelde uitvoering.
 
rvs - Omega BASIC 550 C Lasapparaat

Omega BASIC 550 C Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
rvs - Omega 400 C (Basic) Lasapparaat

Omega 400 C (Basic) Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
rvs - Omega BASIC 300 C Lasapparaat

Omega BASIC 300 C Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
rvs - ZETA 100 Plasmasnijder

ZETA 100 Plasmasnijder

De Migatronic Zeta 100 plasmasnijder met automatische hulpboog besturing voor het snij- en gutsproces, is ontwikkeld voor gebruik in zowel werkplaatsen als voor reparatieklussen op locatie. Inverter technologie gecombineerd met eenvoudige bediening verzekeren een nauwkeurig gebruik van het plasma snijproces in alle geleidende materialen en metaallegeringen.
 
rvs - Automig 273i Lasapparaat

Automig 273i Lasapparaat

De compacte Migatronic Automig i is een trappenloze en volledig gedigitaliseerde lasmachine met unieke laseigenschappen en geautomatiseerde functies op alle niveaus. Van precisie tot relatief eenvoudig MIG/MAG-lassen met kleine of grote draadhaspels. Eenvoudiger kan het niet: de lasser hoeft alleen maar de hoofdparameters in te stellen; alle andere parameters worden automatisch door de machine aangepast!
 
rvs - Automig 233i Lasapparaat

Automig 233i Lasapparaat

De Migatronic Automig I series staan bekend als gebruiksvriendelijke lasapparaten geschikt voor MIG/MAG lassen. De Autmig 233i is speciaal ontworpen voor automonteurs en de lichte industrie.
 
rvs - Automig 183i Lasapparaat

Automig 183i Lasapparaat

De compacte Migatronic Automig I is een trappenloze en volledig gedigitaliseerde lasmachine met unieke laseigenschappen en geautomatiseerde functies op alle niveaus. de lasser stelt alleen de hoofdparameters; alle andere parameters worden automatisch aangepast!
 
rvs - Automig 273 Lasapparaat

Automig 273 Lasapparaat

De Migatronic Automig 273: De Automig is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen.
 
rvs - Automig 223 Lasapparaat

Automig 223 Lasapparaat

Migatronic Automig 223: De Automig is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen. Door een eenvoudige stappengestuurde afstelling van parameters kan de machine zeer snel ingeschakeld worden. De Automig 223 heeft een sterke behuizing special ontworpen voor zware toepassingen. Hierdoor is het een echte klassieker voor de autobranche, handel en de industrie.
 
rvs - Automig 183 Lasapparaat

Automig 183 Lasapparaat

De Migatronic Automig 183 is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen. Door een eenvoudige stappengestuurde afstelling van parameters kan de machine zeer snel ingeschakeld worden. Het bedieningspaneel dat schuin geplaatst is maakt het aflezen en afstellen van instellingen eenvoudig.
 
rvs - Focus TIG 200 AC/DC PFC Lasapparaat

Focus TIG 200 AC/DC PFC Lasapparaat

De Migatronic focus tig 200 AC/DC Lasapparaat een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige TIG AC/DC- en MMA-inverter voor lassen van alle materialen, waaronder aluminium, met of zonder puls. Met een Migatronic TIG lasapparaat haal je een krachtig lasapparaat in huis.
 
rvs - Focus tig 200 DC HP PFC Lasapparaat

Focus tig 200 DC HP PFC Lasapparaat

Gebruiksvriendelijke, hoogwaardige TIG DC- en MMA-inverter voor lassen van koolstofstaal, roestvast staal en andere DC-lasbare materialen met of zonder puls.
 
rvs - Rallymig 161i Lasapparaat

Rallymig 161i Lasapparaat

De Migatronic Rallymig 161i: Migatronic in a Box - Een intelligente, draagbare en multifunctionele lasmachine met daarin het allerbeste van Migatronic. Just switch on, press and weld!
 
rvs - Focus mig 130 PFC Lasapparaat

Focus mig 130 PFC Lasapparaat

Een compacte en draagbare éénfase MIG-lasmachine, ontworpen voor doe-het-zelvers.
 
rvs - Focus stick 160 E PFC Lasapparaat

Focus stick 160 E PFC Lasapparaat

Draagbare, gebruiksvriendelijke en betrouwbare MMA-inverter voor het lassen van de meeste materialen.
 
rvs - Focus stick 120 E PFC Lasapparaat

Focus stick 120 E PFC Lasapparaat

Een kleine, handige en draagbare elektroden-lasmachine, perfect voor het repareren van uw kruiwagen, aanhanger of tuingereedschap en voor andere kleine reparaties.

Lasapparaten voor RVS

Bij Lastechniek Rijnmond vindt u een uitgebreid aanbod van lasapparaten voor het lassen van Roestvrijstaal (RVS). Of u nu een hobbyist of een professional bent, bij Lastechniek slaagt u altijd. En altijd voor de laagste prijs!

Bestellen op rekening

Wij vertrouwen onze klanten! Daarom is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen. 

Eigen werkplaats en showroom

Wij beschikken over onze eigen werkplaats en showroom, hier bent u van harte welkom. Hier heeft u de mogelijkheid om de producten en lasmachines van dichtbij te bekijken, maar ook om direct vragen te stellen. 

Compleet assortiment

Ons assortiment bevat alles voor uw laswerkzaamheden. Voor het overgrote deel van de lasapparaten bestaat ons assortiment uit Migatronic. U kunt bij ons terecht voor lasapparaten, lasmaterialen en lasbenodigdheden. Behoefte aan direct advies? Geen enkel probleem; wij helpen u graag met al uw vragen. Voor het overgrote deel bestaat ons assortiment uit Migatronic

Merken waar wij mee werken

 
rvs - Böhler
 
rvs - Migatronic
 
rvs - Flexovit
 
rvs - 3M Cubitron
 
rvs - Böhler fontargen
 
rvs - Böhler utp