Lincoln Electric

Hier vindt u ons assortiment laselektroden van het merk Lincoln Electric. Doe een aanvraag op basis van uw jaarverbruik. U zal versteld staan wat u bij ons kan besparen. 

Lees meer..
filter_alt Filteren
 
Lincoln Electric - Lincoln BASO 100 (3,25 x 350 mm)

Lincoln BASO 100 (3,25 x 350 mm)

 
Lincoln Electric - Lincoln BASO 100 (2,5 x 350 mm)

Lincoln BASO 100 (2,5 x 350 mm)

 
Lincoln Electric - Lincoln SUPRA 6013 (4 x 350 mm)

Lincoln SUPRA 6013 (4 x 350 mm)

 
Lincoln Electric - Lincoln SUPRA 6013 (3,25 x 350 mm)

Lincoln SUPRA 6013 (3,25 x 350 mm)

 
Lincoln Electric - Lincoln SUPRA 6013 (2,5 x 350 mm)

Lincoln SUPRA 6013 (2,5 x 350 mm)

Lincoln Electric laselektroden

De laselektroden van Lincoln Electric worden voornamelijk in de scheepsbouw toegepast en zijn zeer geliefd in de industrie. Ze zijn geschikt voor laswerk aan geverfd, vuil of roestig materiaal. Het assortiment Lincoln laselektroden bestaat uit de Supra en Baso.

Lincoln Supra: voor overbruggingen

Voor het overbruggen van grote vooropeningen raden we de Lincoln Supra elektroden aan. Dit is een universeel rutiel elektrode geschikt voor alle posities, ook verticaal neergaand. De Supra laselektrode is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. 

Lincoln Baso: voor algemeen laswerk

Voor algemeen laswerk raden we de Baso elektroden aan, dit is een dunbeklede basische elektrode. De elektrode is vrijwel voor alle posities geschikt, behalve verticaal neergaand. De Baso elektroden zijn te gebruiken op transformatoren met lage open spanning.

Scherpe prijzen

Onze laselektroden kopen wij zeer scherp in. Wij handelen in grote volumes, hierdoor kunnen wij grote voordelen behalen. Daar profiteert u van.

Snelle levering

Bij ons maakt u het nooit mee dat wij uw lasdraad of laselektroden niet op voorraad hebben. Vanwege onze voorraad van ruim 300.000 kg aan lasmaterialen zijn wij in staat zeer snel te leveren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en komt productie van uw bedrijf nooit stil te staan vanwege tekort aan lasdraad of laselektroden.

Levering met certificering

De merkproducten van Lincoln Electric zijn gegarandeerd veilig en betrouwbaar omdat onze productie-units voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau en onze processen dienovereenkomstig zijn gecertificeerd. Alle productielocaties zijn gecertificeerd conform ISO 9001:2008, de meest actuele norm.

Merken waar wij mee werken

 
Lincoln Electric - Böhler Welding
 
Lincoln Electric - Migatronic
 
Lincoln Electric - Flexovit
 
Lincoln Electric - 3M Cubitron
 
Lincoln Electric - Böhler fontargen
 
Lincoln Electric - Böhler utp