Tig Lasapparaat

Een TIG (Tungsten Inert Gas) lasapparaat is een type lastoestel dat wordt gebruikt voor precisielassen. Het is bijzonder geschikt voor het lassen van dunne materialen en voor werk waarbij een hoge afwerkingskwaliteit vereist is. Een TIG lasapparaat is vooral geschikt voor het lassen van aluminium en RVS. Op alle Tig lasapparaten zit 2 jaar garantie. Daarnaast regelen we gratis de eerste 5 jaar een vervangend Tig lasapparaat bij reparatie wanneer u uw Tig-lasapparaat bij ons koopt. 

Lees meer..
filter_alt Filteren
 
Tig lasapparaat - Uranos 2000 SMC

Uranos 2000 SMC

De Uranos 2000 SMC is een stroombrom met invertechnologie voor laswerk voor veel verschillende toepassingen. Met dit lasapparaat van Böhler Welding kan men: MIG/MAG (GMAW), TIG DC Lift (GTAW) en elektrode (MMA-SMAW) lassen.
 
Tig lasapparaat - Uranos NX 1700 AC/DC

Uranos NX 1700 AC/DC

De Uranos NX 1700 AC/DC is een inverterstroombron die is gemaakt om te voldoen aan alle TIG AC- en TIG DC-lasbehoeften. Een breed scala aan functies en technische oplossingen maken dit lasapparaat een uiterst geldige keuze voor toepassingen zoals aluminiumlassen die topkwaliteit en precisie vereisen.
 
Tig lasapparaat - Uranos 1500 TLH

Uranos 1500 TLH

De Uranos 1500 TLH van Böhler Welding is een lasapparaat met één enkele plug & play-set voor zowel TIG- als MMA-lassen. Het is de de meest compacte volledige TIG DC-HF oplossing op de markt.
 
Tig lasapparaat - Focus TIG 161 DC HP PFC Lasapparaat

Focus TIG 161 DC HP PFC Lasapparaat

Migatronic Focus TIG 161 DC HP PFC: De opvolger van de Migatronic Focus TIG 160 DC HP PFC. Gebruiksvriendelijke en betrouwbare TIG- en MMA-inverter voor lassen in koolstofstaal, roestvast staal en andere DC-lasbare materialen met of zonder puls.
 
Tig lasapparaat - Focus TIG 200 AC/DC PFC Lasapparaat

Focus TIG 200 AC/DC PFC Lasapparaat

De Migatronic focus tig 200 AC/DC Lasapparaat een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige TIG AC/DC- en MMA-inverter voor lassen van alle materialen, waaronder aluminium, met of zonder puls. Met een Migatronic TIG lasapparaat haal je een krachtig lasapparaat in huis.
 
Tig lasapparaat - Focus tig 200 DC HP PFC Lasapparaat

Focus tig 200 DC HP PFC Lasapparaat

Gebruiksvriendelijke, hoogwaardige TIG DC- en MMA-inverter voor lassen van koolstofstaal, roestvast staal en andere DC-lasbare materialen met of zonder puls.

Belangrijkste kenmerken van TIG lasapparaten

  1. Tungsten (Wolfraam) elektrode: TIG lasapparaten gebruiken een niet-afsmeltende elektrode gemaakt van tungsten, ook bekend als wolfraam, om een precieze lasboog te creëren.
  2. Inert gas bescherming: TIG lasapparaten gebruiken voornamelijk argon om de laszone te beschermen tegen atmosferische gassen, wat resulteert in sterkere, zuiverdere lasprojecten.
  3. Ongeëvenaarde precisie en controle: ideaal voor gedetailleerde werkzaamheden, TIG lasapparaten bieden een uitstekende controle over het lasproces.
  4. Veelzijdigheid in materialen: geschikt voor een breed scala aan metalen, waaronder staal, roestvrij staal en aluminium.
  5. Vaardigheid en expertise: een TIG lasapparaat maakt gebruik van hoge temperaturen, hierdoor is er een groot risico dat het werkstuk kromtrekt. Daarom is kennis en ervaring van groot belang bij het juist gebruiken van een TIG lasapparaat. 

Migatronic TIG Lasapparaat

Als erkende experts van Migatronic, verbindt Lastechniek Rijnmond kwaliteit met innovatie door het aanbieden van geavanceerde TIG lasapparaten. Migatronic behoort tot 's werelds grootste leveranciers op het gebied van lasapparaten. De lasapparaten van Migatronic staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Als u kiest voor een Migatronic lasapparaat kiest u voor resultaat. De machines bevatten de nieuwste technologische hoogstandjes om het hoogst mogelijke resultaat te behalen tijdens het lassen. 

Uw partner voor professioneel laswerk

Bij Lastechniek Rijnmond begrijpen we dat elk lasproject uniek is. Daarom bieden we niet alleen een breed assortiment aan TIG lasapparaten, maar ook deskundig advies om u te helpen het juiste apparaat voor uw project te kiezen. Onze experts staan klaar om u te ondersteunen met technische kennis en praktische tips.

Bestellen op rekening

Wij vertrouwen onze klanten! Daarom is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen. 

Eigen werkplaats en showroom

Wij beschikken over onze eigen werkplaats en showroom, hier bent u van harte welkom. Hier heeft u de mogelijkheid om de producten en machines van dichtbij te bekijken, maar ook om direct vragen te stellen. 

Compleet assortiment

Ons assortiment bevat alles voor uw laswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor lasapparaten, lasmaterialen en lasbenodigdheden. Behoefte aan direct advies? Geen enkel probleem; wij helpen u graag met al uw vragen.

Uw tevredenheid, onze prioriteit

Bij Lastechniek Rijnmond is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij bieden een volledige garantie en uitgebreide ondersteuning voor al onze producten. Daarnaast bieden we graag deskundig advies om u te helpen het juiste apparaat voor uw project te kiezen. Onze experts staan klaar om u te ondersteunen met technische kennis en praktische tips.

Merken waar wij mee werken

 
Tig lasapparaat - Böhler
 
Tig lasapparaat - Migatronic
 
Tig lasapparaat - Flexovit
 
Tig lasapparaat - 3M Cubitron
 
Tig lasapparaat - Böhler fontargen
 
Tig lasapparaat - Böhler utp