MIG/MAG lasapparaat

Op alle MIG/MAG lasapparaten bij Lastechniek Rijnmond zit 2 jaar garantie. Daarnaast regelen we gratis de eerste 5 jaar een vervangend MIG/MAG lasapparaat bij reparatie wanneer u uw lasapparaat bij ons koopt. 

Een MIG/MAG lasapparaat is geschikt voor het lassen van staal, rvs en aluminium. MIG/MAG lasapparaten worden vooral gebruikt vanwege de snelheid en de veelzijdigheid. 

Lees meer..
filter_alt Filteren
 
Mig/Mag lasapparaat - Uranos 2000 SMC

Uranos 2000 SMC

De Uranos 2000 SMC is een stroombrom met invertechnologie voor laswerk voor veel verschillende toepassingen. Met dit lasapparaat van Böhler Welding kan men: MIG/MAG (GMAW), TIG DC Lift (GTAW) en elektrode (MMA-SMAW) lassen.
 
Mig/Mag lasapparaat - Omega Yard 300

Omega Yard 300

Ideaal mini lasapparaat; De nieuwe compacte Omega Yard 300 is een draagbare en geavanceerde machine voor in de service-auto, lokaal las- en hechtlaswerk op moeilijk bereikbare plaatsen. De Omega Yard 300 heeft omgekeerde polariteit voor het gasloze draad lassen.
 
Mig/Mag lasapparaat - Omega BASIC 550 S Lasapparaat

Omega BASIC 550 S Lasapparaat

De Omega 550 S is een watergekoeld lasapparaat geschikt voor handmatig of industrieel gebruik. De 550 S is makkelijk te beiden, traploos regelbaar en een volledig digitaal lasapparaat voor zien van omkeerbare polariteit.
 
Mig/Mag lasapparaat - Omega BASIC 400 S Lasapparaat

Omega BASIC 400 S Lasapparaat

Omega² S (met losse afneembare draadkoffer) bedoeld voor zowel de handmatige als ook de producerende industrie; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit. Drie verschillende besturingpanelen : Basis (handmatig), Classic of Geavanceerd, incl. MMA lassen. De Omega² 550 met het Geavanceerde paneel heeft ook de mogelijkheid om te gutsen . Omega² 400 en Omega² 550 zijn leverbaar in zowel lucht- als watergekoelde uitvoering.
 
Mig/Mag lasapparaat - Omega BASIC 550 C Lasapparaat

Omega BASIC 550 C Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
Mig/Mag lasapparaat - Omega 400 C (Basic) Lasapparaat

Omega 400 C (Basic) Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
Mig/Mag lasapparaat - Omega BASIC 300 C Lasapparaat

Omega BASIC 300 C Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
Mig/Mag lasapparaat - Automig 273i Lasapparaat

Automig 273i Lasapparaat

De compacte Migatronic Automig i is een trappenloze en volledig gedigitaliseerde lasmachine met unieke laseigenschappen en geautomatiseerde functies op alle niveaus. Van precisie tot relatief eenvoudig MIG/MAG-lassen met kleine of grote draadhaspels. Eenvoudiger kan het niet: de lasser hoeft alleen maar de hoofdparameters in te stellen; alle andere parameters worden automatisch door de machine aangepast!
 
Mig/Mag lasapparaat - Automig 233i Lasapparaat

Automig 233i Lasapparaat

De Migatronic Automig I series staan bekend als gebruiksvriendelijke lasapparaten geschikt voor MIG/MAG lassen. De Autmig 233i is speciaal ontworpen voor automonteurs en de lichte industrie.
 
Mig/Mag lasapparaat - Automig 183i Lasapparaat

Automig 183i Lasapparaat

De compacte Migatronic Automig I is een trappenloze en volledig gedigitaliseerde lasmachine met unieke laseigenschappen en geautomatiseerde functies op alle niveaus. de lasser stelt alleen de hoofdparameters; alle andere parameters worden automatisch aangepast!
 
Mig/Mag lasapparaat - Automig 273 Lasapparaat

Automig 273 Lasapparaat

De Migatronic Automig 273: De Automig is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen.
 
Mig/Mag lasapparaat - Automig 223 Lasapparaat

Automig 223 Lasapparaat

Migatronic Automig 223: De Automig is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen. Door een eenvoudige stappengestuurde afstelling van parameters kan de machine zeer snel ingeschakeld worden. De Automig 223 heeft een sterke behuizing special ontworpen voor zware toepassingen. Hierdoor is het een echte klassieker voor de autobranche, handel en de industrie.
 
Mig/Mag lasapparaat - Automig 183 Lasapparaat

Automig 183 Lasapparaat

De Migatronic Automig 183 is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen. Door een eenvoudige stappengestuurde afstelling van parameters kan de machine zeer snel ingeschakeld worden. Het bedieningspaneel dat schuin geplaatst is maakt het aflezen en afstellen van instellingen eenvoudig.
 
Mig/Mag lasapparaat - Rallymig 161i Lasapparaat

Rallymig 161i Lasapparaat

De Migatronic Rallymig 161i: Migatronic in a Box - Een intelligente, draagbare en multifunctionele lasmachine met daarin het allerbeste van Migatronic. Just switch on, press and weld!
 
Mig/Mag lasapparaat - Focus mig 130 PFC Lasapparaat

Focus mig 130 PFC Lasapparaat

Een compacte en draagbare éénfase MIG-lasmachine, ontworpen voor doe-het-zelvers.

Verschil CO2 lasapparaat en een MIG/MAG lasapparaat

Wat is het verschil tussen CO2 lassen en een MIG/MAG lasapparaat? Er is geen verschil tussen een CO2 lasapparaat en een MIG/MAG lasapparaat. In de vakwereld wordt er vaak gesproken over een MIG/MAG lasapparaat, terwijl er in de volksmond gesproken wordt over CO2 lasapparaten. Al onze MIG/MAG lasapparaten zijn van het kwaliteitsmerk Migatronic.

Lassen met een MIG/MAG lasapparaat

Lassen met een MIG/MAG lasapparaat. Wat heeft u allemaal nodig? Als eerste heeft u natuurlijk het lasapparaat zelf nodig. Daarnaast heb je een lasdraad en een gasfles met daarin beschermgas nodig. Het is belangrijk om tijdens het lassen aan uw eigen veiligheid te denken. Zorg daarom dat u altijd een goede laskap of helm op hebt. Zorg er tevens voor dat u altijd las-handschoenen en een las-schort gebruikt. 

Ook in ons assortiment

Lastechniek Rijnmond biedt u alle benodigdheden om aan de slag te gaan met laswerk. Of het nu gaat om hobbyisten of echte vakmensen; ons assortiment biedt het allemaal. Kijk snel verder voor ons uitgebreide assortiment lasapparaten, lasmaterialen en lasbenodigdheden.

 

Merken waar wij mee werken

 
Mig/Mag lasapparaat - Böhler
 
Mig/Mag lasapparaat - Migatronic
 
Mig/Mag lasapparaat - Flexovit
 
Mig/Mag lasapparaat - 3M Cubitron
 
Mig/Mag lasapparaat - Böhler fontargen
 
Mig/Mag lasapparaat - Böhler utp