Elektrode Lasapparaat

Op alle Elektrode lasapparaten zit 2 jaar garantie. Daarnaast regelen we gratis de eerste 5 jaar een vervangend Elektrode lasapparaat bij reparatie wanneer u uw Elektrode-lasapparaat bij ons koopt. 

Staat het door u gewenste lasapparaat er niet bij? Neem dan contact met ons op. Binnen 24 uur heeft u de scherpe prijs!

Lees meer..
filter_alt Filteren
 
Elektrode lasapparaat - Uranos 2000 SMC

Uranos 2000 SMC

De Uranos 2000 SMC is een stroombrom met invertechnologie voor laswerk voor veel verschillende toepassingen. Met dit lasapparaat van Böhler Welding kan men: MIG/MAG (GMAW), TIG DC Lift (GTAW) en elektrode (MMA-SMAW) lassen.
 
Elektrode lasapparaat - Uranos NX 1700 AC/DC

Uranos NX 1700 AC/DC

De Uranos NX 1700 AC/DC is een inverterstroombron die is gemaakt om te voldoen aan alle TIG AC- en TIG DC-lasbehoeften. Een breed scala aan functies en technische oplossingen maken dit lasapparaat een uiterst geldige keuze voor toepassingen zoals aluminiumlassen die topkwaliteit en precisie vereisen.
 
Elektrode lasapparaat - Uranos 1500 TLH

Uranos 1500 TLH

De Uranos 1500 TLH van Böhler Welding is een lasapparaat met één enkele plug & play-set voor zowel TIG- als MMA-lassen. Het is de de meest compacte volledige TIG DC-HF oplossing op de markt.
 
Elektrode lasapparaat - Terra 150

Terra 150

De Terra 150 van Böhler Welding is een lasapparaat met invertertechnologie die de lasstroom lineair stuurt. Het resultaat hiervan is een nauwkeurige en stabiele lasboog voor het beste kwaliteit laswerk.
 
Elektrode lasapparaat - Focus TIG 161 DC HP PFC Lasapparaat

Focus TIG 161 DC HP PFC Lasapparaat

Migatronic Focus TIG 161 DC HP PFC: De opvolger van de Migatronic Focus TIG 160 DC HP PFC. Gebruiksvriendelijke en betrouwbare TIG- en MMA-inverter voor lassen in koolstofstaal, roestvast staal en andere DC-lasbare materialen met of zonder puls.
 
Elektrode lasapparaat - Focus TIG 200 AC/DC PFC Lasapparaat

Focus TIG 200 AC/DC PFC Lasapparaat

De Migatronic focus tig 200 AC/DC Lasapparaat een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige TIG AC/DC- en MMA-inverter voor lassen van alle materialen, waaronder aluminium, met of zonder puls. Met een Migatronic TIG lasapparaat haal je een krachtig lasapparaat in huis.
 
Elektrode lasapparaat - Focus tig 200 DC HP PFC Lasapparaat

Focus tig 200 DC HP PFC Lasapparaat

Gebruiksvriendelijke, hoogwaardige TIG DC- en MMA-inverter voor lassen van koolstofstaal, roestvast staal en andere DC-lasbare materialen met of zonder puls.
 
Elektrode lasapparaat - Focus stick 160 E PFC Lasapparaat

Focus stick 160 E PFC Lasapparaat

Draagbare, gebruiksvriendelijke en betrouwbare MMA-inverter voor het lassen van de meeste materialen.
 
Elektrode lasapparaat - Focus stick 120 E PFC Lasapparaat

Focus stick 120 E PFC Lasapparaat

Een kleine, handige en draagbare elektroden-lasmachine, perfect voor het repareren van uw kruiwagen, aanhanger of tuingereedschap en voor andere kleine reparaties.

Hoe werkt een Elektrode lasapparaat?

Een Elektrode lasapparaat wordt met een elektrische boog getrokken tussen het te lassen materiaal en de elektrode. De boog zorgt er voor dat er genoeg warmte beschikbaar komt om de elektrode te laten smelten. De Elektroden bestaan uit een draad van metaal en een bekleding. De draad geleidt de stroom terwijl de bekleding het materiaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Al onze elektrode lasapparaten zijn van het kwaliteitsmerk Migatronic.

Bestellen op rekening

Wij vertrouwen onze klanten! Daarom is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen. 

Eigen werkplaats en showroom

Wij beschikken over onze eigen werkplaats en showroom, hier bent u van harte welkom. Hier heeft u de mogelijkheid om de producten en machines van dichtbij te bekijken, maar ook om direct vragen te stellen. 

Compleet assortiment

Ons assortiment bevat alles voor uw laswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor lasapparaten, lasmaterialen en lasbenodigdheden. Behoefte aan direct advies? Geen enkel probleem; wij helpen u graag met al uw vragen.

 

Merken waar wij mee werken

 
Elektrode lasapparaat - Böhler
 
Elektrode lasapparaat - Migatronic
 
Elektrode lasapparaat - Flexovit
 
Elektrode lasapparaat - 3M Cubitron
 
Elektrode lasapparaat - Böhler fontargen
 
Elektrode lasapparaat - Böhler utp