CO2 lasapparaat

Op alle CO2 lasapparaten zit 2 jaar garantie bij Lastechniek Rijnmond. Daarnaast regelen we gratis de eerste 5 jaar een vervangend CO2 lasapparaat bij reparatie wanneer u uw CO2-lasapparaat bij ons koopt. 

Lees meer..
filter_alt Filteren
 
CO2 lasapparaat - Uranos 2000 SMC

Uranos 2000 SMC

De Uranos 2000 SMC is een stroombrom met invertechnologie voor laswerk voor veel verschillende toepassingen. Met dit lasapparaat van Böhler Welding kan men: MIG/MAG (GMAW), TIG DC Lift (GTAW) en elektrode (MMA-SMAW) lassen.
 
CO2 lasapparaat - Omega Yard 300

Omega Yard 300

Ideaal mini lasapparaat; De nieuwe compacte Omega Yard 300 is een draagbare en geavanceerde machine voor in de service-auto, lokaal las- en hechtlaswerk op moeilijk bereikbare plaatsen. De Omega Yard 300 heeft omgekeerde polariteit voor het gasloze draad lassen.
 
CO2 lasapparaat - Omega BASIC 550 S Lasapparaat

Omega BASIC 550 S Lasapparaat

De Omega 550 S is een watergekoeld lasapparaat geschikt voor handmatig of industrieel gebruik. De 550 S is makkelijk te beiden, traploos regelbaar en een volledig digitaal lasapparaat voor zien van omkeerbare polariteit.
 
CO2 lasapparaat - Omega BASIC 400 S Lasapparaat

Omega BASIC 400 S Lasapparaat

Omega² S (met losse afneembare draadkoffer) bedoeld voor zowel de handmatige als ook de producerende industrie; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit. Drie verschillende besturingpanelen : Basis (handmatig), Classic of Geavanceerd, incl. MMA lassen. De Omega² 550 met het Geavanceerde paneel heeft ook de mogelijkheid om te gutsen . Omega² 400 en Omega² 550 zijn leverbaar in zowel lucht- als watergekoelde uitvoering.
 
CO2 lasapparaat - Omega BASIC 550 C Lasapparaat

Omega BASIC 550 C Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
CO2 lasapparaat - Omega 400 C (Basic) Lasapparaat

Omega 400 C (Basic) Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
CO2 lasapparaat - Omega BASIC 300 C Lasapparaat

Omega BASIC 300 C Lasapparaat

Omega² C (compact versie) bedoeld voor handmatige en industriële toepassing; gemakkelijk in gebruik, trappenloos regelbaar en volledig digitale lasmachines voorzien van omkeerbare polariteit.
 
CO2 lasapparaat - Automig 273i Lasapparaat

Automig 273i Lasapparaat

De compacte Migatronic Automig i is een trappenloze en volledig gedigitaliseerde lasmachine met unieke laseigenschappen en geautomatiseerde functies op alle niveaus. Van precisie tot relatief eenvoudig MIG/MAG-lassen met kleine of grote draadhaspels. Eenvoudiger kan het niet: de lasser hoeft alleen maar de hoofdparameters in te stellen; alle andere parameters worden automatisch door de machine aangepast!
 
CO2 lasapparaat - Automig 233i Lasapparaat

Automig 233i Lasapparaat

De Migatronic Automig I series staan bekend als gebruiksvriendelijke lasapparaten geschikt voor MIG/MAG lassen. De Autmig 233i is speciaal ontworpen voor automonteurs en de lichte industrie.
 
CO2 lasapparaat - Automig 183i Lasapparaat

Automig 183i Lasapparaat

De compacte Migatronic Automig I is een trappenloze en volledig gedigitaliseerde lasmachine met unieke laseigenschappen en geautomatiseerde functies op alle niveaus. de lasser stelt alleen de hoofdparameters; alle andere parameters worden automatisch aangepast!
 
CO2 lasapparaat - Automig 273 Lasapparaat

Automig 273 Lasapparaat

De Migatronic Automig 273: De Automig is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen.
 
CO2 lasapparaat - Automig 223 Lasapparaat

Automig 223 Lasapparaat

Migatronic Automig 223: De Automig is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen. Door een eenvoudige stappengestuurde afstelling van parameters kan de machine zeer snel ingeschakeld worden. De Automig 223 heeft een sterke behuizing special ontworpen voor zware toepassingen. Hierdoor is het een echte klassieker voor de autobranche, handel en de industrie.
 
CO2 lasapparaat - Automig 183 Lasapparaat

Automig 183 Lasapparaat

De Migatronic Automig 183 is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke lasmachine met optimale laseigenschappen. Door een eenvoudige stappengestuurde afstelling van parameters kan de machine zeer snel ingeschakeld worden. Het bedieningspaneel dat schuin geplaatst is maakt het aflezen en afstellen van instellingen eenvoudig.
 
CO2 lasapparaat - Rallymig 161i Lasapparaat

Rallymig 161i Lasapparaat

De Migatronic Rallymig 161i: Migatronic in a Box - Een intelligente, draagbare en multifunctionele lasmachine met daarin het allerbeste van Migatronic. Just switch on, press and weld!
 
CO2 lasapparaat - Focus mig 130 PFC Lasapparaat

Focus mig 130 PFC Lasapparaat

Een compacte en draagbare éénfase MIG-lasmachine, ontworpen voor doe-het-zelvers.

CO2 Lasapparaten

Bij Lastechniek Rijnmond vindt u een uitgebreid aanbod van CO2 lasapparaten. Of u nu een hobbyist of een professional bent, bij Lastechniek slaagt u altijd. Al onze CO2 lasapparaten zijn van het kwaliteitsmerk Migatronic.

Bestellen op rekening

Wij vertrouwen onze klanten! Daarom is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen. 

Eigen werkplaats en showroom

Wij beschikken over onze eigen werkplaats en showroom, hier bent u van harte welkom. Hier heeft u de mogelijkheid om de producten en machines van dichtbij te bekijken, maar ook om direct vragen te stellen. 

Compleet assortiment

Ons assortiment bevat alles voor uw laswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor lasapparaten, lasmaterialen en lasbenodigdheden. Behoefte aan direct advies? Geen enkel probleem; wij helpen u graag met al uw vragen.

 

Merken waar wij mee werken

 
CO2 lasapparaat - Böhler
 
CO2 lasapparaat - Migatronic
 
CO2 lasapparaat - Flexovit
 
CO2 lasapparaat - 3M Cubitron
 
CO2 lasapparaat - Böhler fontargen
 
CO2 lasapparaat - Böhler utp