TM SG2 lasdraad

De TM SG2 lasdraad is een universele lasdraad die beschikt over verschillende eigenschappen die de lasdraad uiterst geschikt maken voor het creëren van mooie lasverbindingen van een zeer hoge kwaliteit. Bekijk de lasdraden:

Lees meer..
filter_alt Filteren
 
TM SG2 lasdraad - TM SG2 Lasdraad (1,2 mm)

TM SG2 Lasdraad (1,2 mm)

 
TM SG2 lasdraad - TM SG2 Lasdraad (1,0 mm)

TM SG2 Lasdraad (1,0 mm)

 
TM SG2 lasdraad - TM SG2 Lasdraad (0,8 mm)

TM SG2 Lasdraad (0,8 mm)

Levert mooie lasverbindingen van hoge kwaliteit

Met een TM SG2 lasdraad levert u mooie lasverbindingen van een zeer hoge kwaliteit. Deze lasdraad staat bekend om zijn uitstekende stroomgeleiding en inbranding. De TM SG2 lasdraad wordt standaard geleverd met het TÜV, 3.1 certificaat. Daarnaast is de TM SG2 lasdraad ook voorzien van een CE-markering.

Voorzien van CE-markering en TÜV certificaat

De TM SG2 lasdraad beschikt over een CE-markering en een TÜV certificaat. De lasdraad voldoet, door de CE-markering, aan alle constructieve eisen die gesteld worden in NEN-EN 1090. Daarnaast beschikt de TM SG2 lasdraad ook over een TÜV certificaat. Dit is een bevestiging dat de TM SG2 lasdraad voldoet aan alle eisen die gesteld worden in de wetgeving, normen en keurmerken.

Bekijk hier de datasheet van TM SG2 lasdraad. Download het TÜV-certificaat, DB certificaat of de CE-markering.

U bespaart minimaal 20% op SG2 lasdraad

TM SG2 is ons eigen lasdraad. Hiermee bespaart u minimaal 20% op uw SG2 lasdraad. Dit geldt zowel voor grote lasfabrieken als kleine ondernemers in de laswereld. Dit omdat er geen verplicht afname aantal. Hoe kunnen wij u de besparing van minimaal 20% bieden? Simpel: hoe minder schakels tussen leverancier en eindgebruiker, hoe goedkoper het is. Het TM SG2 lasdraad biedt u dezelfde kwaliteit als u gewend bent van Böhler Union SG 2-H lasdraad.  

Ontvang een gratis proefrol van TM SG2 lasdraad

Nog niet overtuigd om over te stappen op de TM SG2 lasdraad? Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de TM SG2 lasdraad dat wij geïnteresseerden de mogelijkheid bieden om een gratis proefrol aan te vragen. Hierdoor kunt u zelf ervaren hoe de TM SG2 lasdraad last. U kunt de gratis proefrol hier aanvragen.

Uw TM SG2 lasdraad heeft u morgen in huis

Bent u benieuwd naar de prijs van TM SG2 lasdraad? Vraag nu snel een offerte aan en u krijgt binnen 2 uur een reactie. Door onze grote voorraad is TM SG2 lasdraad direct leverbaar. Als u vandaag de TM SG2 lasdraad besteld heeft u deze morgen in huis. Mocht u nog vragen hebben over de TM SG2 lasdraad. Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag!

Merken waar wij mee werken

 
TM SG2 lasdraad - Böhler
 
TM SG2 lasdraad - Migatronic
 
TM SG2 lasdraad - Flexovit
 
TM SG2 lasdraad - 3M Cubitron
 
TM SG2 lasdraad - Böhler fontargen
 
TM SG2 lasdraad - Böhler utp