Lasdraad

Lasdraden met een certificering van topmerken zoals Böhler, tegen de scherpste prijs. Wij staan garant voor een voordelige prijs en snelle levering, dankzij onze ruime vooraad van 300.000 kg!

CO2 Lasdraad (mig/mag)
CO2 Lasdraad (mig/mag)
Gevulde lasdraad
Gevulde lasdraad
Tig lasdraad
Tig lasdraad
Laselektroden
Laselektroden
OP Lasdraad
OP Lasdraad
Massieve draad
Massieve draad

Lasdraad van hoogste kwaliteit

Bij Lastechniek Rijnmond vind je lasdraden met de beste kwaliteit. Geschikt voor het maken van verbindingen met superieure toevoegmaterialen voor alle gangbare lasprocessen. Ons assortiment bestaat voor een groot deel uit lasdraden van het topmerk Böhler Welding. Dit merk is een samenvoeging van de productmerken Böhler, T-PUT, Avesta en UTP. Onder de paraplu van voestalpine Böhler Welding, staan wij al meer dan 85 jaar bekend als innovatieve leverancier van lasdraad en laselektroden voor het verbindingslassen.

Het assortiment lasdraden

Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten lasdraden:

     •  CO2 lasdraad
     •  Gevulde lasdraad
     •  TIG lasdraad
     •  Laselektroden
     •  OP lasdraad

Lasdraden met certificeringen

Onze lastoevoegmaterialen worden ontwikkeld en geproduceerd in overeenstemming met de meest strenge kwaliteitsvoorwaarden. De merkproducten van voestalpine Böhler Welding zijn ook gegarandeerd veilig en betrouwbaar omdat onze productie-units voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau en onze processen dienovereenkomstig zijn gecertificeerd. Alle productielocaties zijn gecertificeerd conform aan de ISO 9001:2008, de meest actuele norm. 

Snelle levering en laagste prijsgarantie

Lastechniek Rijnmond beschikt over een grote voorraad van ruim 300.00 kg lasmateriaal. Hierdoor staan wij garant voor een snelle levering van jouw lasdraad. Bij ons is vandaag besteld, morgen in huis. Naast een snelle levering bieden wij ook de laagste prijsgarantie. Dankzij de grote voorraad en het huismerk lasdraad kunnen wij het scherpste aanbod van de markt leveren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe nu jouw prijsaanvraag op basis van jaarverbruik

Hardlopers van lasdraden

De meest verkochte lasdraden uit ons assortiment zijn de CO2 Lasdraden (SG2 lasdraad) en Rutiel gevulde lasdraad. Deze twee soorten lasdraden zijn populair onder onze afnemers en kunnen tegen een scherpe prijs aangeboden worden. 

Lasdraad kopen op rekening

Wij vertrouwen onze klanten. Daarom is het bij ons mogelijk om lasdraden te kopen op rekening. Elders goedkoper?  Het verschil verrekenen we door op jouw volgende order korting te geven. Ook ontvang je een cadeau voor het ongemak.

Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten