0168 - 35 66 77
Stuur een app

 

Lasdraad

Lasdraad en topmerken zoals Böhler en dat tegen de scherpste prijs incl. certificering! Met een ruime voorraad van 300.000 kg staat Lastechniek Rijnmond garant voor de laagste prijs en snelle levering. 

CO2 Lasdraad (mig/mag)
CO2 Lasdraad (mig/mag)
Gevulde lasdraad
Gevulde lasdraad
Tig lasdraad
Tig lasdraad
Laselektroden
Laselektroden
OP Lasdraad
OP Lasdraad
Massieve draad
Massieve draad

Lasdraad van hoogste kwaliteit

Verbindingen van uitstekende kwaliteit met superieure toevoegmaterialen voor alle gangbare lasprocessen. Böhler Welding, een samenvoeging van de productmerken Böhler, T-PUT, Avesta en UTP. Onder de paraplu van voestalpine Böhler Welding, staan wij al meer dan 85 jaar bekend als innovatief leverancier van lasdraad en laselektroden voor het verbindingslassen.

Certificeringen

Onze lastoevoegmaterialen worden ontwikkeld en geproduceerd in overeenstemming met de meest strenge kwaliteitsvoorwaarden. De merkproducten van voestalpine Böhler Welding zijn ook gegarandeerd veilig en betrouwbaar omdat onze productie-units voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau en onze processen dienovereenkomstig zijn gecertificeerd. Alle productielocaties zijn gecertificeerd conform ISO 9001:2008, de meest actuele norm. 

Grote voorraad met snelle levertijden

Wij hebben een voorraad van 300.000 kg lasmateriaal. Dit houdt in dat wij heel snel kunnen leveren. Vandaag besteld, morgen in huis. En dat met een laagste prijsgarantie!

Betaal niet te veel voor je lasdraad

Vanwege onze grote voorraad en ons eigen lasdraad kunnen wij het scherpste aanbod van de markt leveren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe jouw prijsaanvraag op basis van jaarverbruik

Hardlopers

De meest verkochte lasdraden vind je onder ons CO2 Lasdraad (SG2 lasdraad) en Rutiel gevulde lasdraad. Deze lasdraden zijn favoriet onder onze afnemers en kunnen tegen een scherpe prijs aangeboden worden. 

Bestellen op rekening

Wij vertrouwen onze klanten! Daarom is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen.

Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten