Optrel Clearmaxx standaard versie

Optrel

Optrel Clearmaxx standaard versie 
Productinformatie:

Nieuw en in combinatie gebruiken

De Optrel Clearmaxx is een nieuw gelaatsscherm/slijpscherm die ook als verse lucht versie leverbaar zal zijn in combinatie met optrel's e3000 TH3 verse lucht systeem (PAPR). Het beschikt over een 180 graden panoramisch zicht op het werkstuk en de werkomgeving.

Breed inzetbaar

De Optrel Clearmaxx is heel breed inzetbaar, het kan voor vele werkzaamheden worden ingezet. Denk aan slijpwerkzaamheden, verf- en zandstraalwerkzaamheden. Het kan daarnaast worden gebruikt in bijvoorbeeld de houtbewerkingsindustrie en natuurlijk ook in de metaalindustrie. 

Instelbare luchtstroom

In combinatie met de Optrel e3000 verse lucht unit komt deze Clearmaxx het beste tot zijn recht. De luchtstroom van de e3000 is binnen het Clearmaxx-scherm instelbaar. 20% van de luchtaanvoer kan door middel van een praktische draaiknop naar het voorhoofd worden geleid voor een verkoelende werking. Irritatie en uitdroging van de ogen wordt voorkomen omdat de luchtstroom niet direct op de ogen is gericht.

Comfortabel

Deze standaard versie van de Clearmaxx is uitermate comfortabel te noemen. 330 gram voor de standaard versie is erg licht waardoor de belasting van uw lichaam tot het minimum wordt beperkt.

Productcode 444997100
Op voorraad
€ 39,30

Böhler Welding Silver Partner

Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten