.

Blog

De herbenoemde lasdraden en prijswijziging van Böhler

19-11-2019 | Böhler Welding heeft producten hernoemd. Hierbij ontstaat een nieuwe productlijn en worden verschillende typen lasdraden samengevoegd als een type lasdraad. Daarnaast voert het merk ook een prijswijziging door. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

De voordelen van ons eigen TM SG2 lasdraad

10-10-2019 | In ons assortiment SG2 lasdraad, vindt u ons eigen TM SG 2 lasdraad. Een universele lasdraad met een goede verkopering en verkrijgbaar in 3 afmetingen. Nu hoor ik u denken: maar waarom zou ik moeten kiezen voor TM SG2 lasdraad? Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Alles wat u moet weten over Böhler SG 2

25-09-2019 | Böhler SG 2 is een universele verkoperde SG 2 lasdraad. Geschikt voor het MAG lassen van ongeleerde staalsoorten. De lasdraad staat bekend om zijn uitstekende loopeigenschappen, stabiele boog en geringe spatverlies. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Waarom is Lincoln Supra zo populair?

20-08-2019 | De Lincoln Supra is de meest gebruikte rutiel elektrode in de wereld. Het is de tegenhanger van de vergelijkbare Böhler AWS E6013. Maar waarom is deze laselektrode zo populair? Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Het lassen met gevulde lasdraad

16-05-2019 | Gevulde lasdraad is een buisvormige elektrode, die in de kern gevuld is met flux. De gevulde draad is geschikt voor laswerkzaamheden waarbij het behalen van hoge lassnelheden essentieel is. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees meer..

Vorige1
Bestellen zonder account

Snel bestellen zonder account.

Gratis registeren
Geregistreerde klanten

Heeft u al een account? Log hier dan in.

 
 
 
Wachtwoord vergeten